лого бар на НАОА

Акредитирани докторски програми в Университет по хранителни технологии - Пловдив
Наименование Дата на дадена акредитация** / Акредитирана до: Оценка Професионално направление Доклад на ЕГ Доклад/решение на ПК Анотация
Икономика и управление (хранителна индустрия) 28.04.2021 г.** 8,88 3.8 Икономика   pdf 16x16 pdf 16x16
Туризъм и хорека мениджмънт 06.06.2024 г.** 8,35 3.9 Туризъм   pdf 16x16 pdf 16x16
Аналитична химия 15.01.2024 г. 9,16 4.2 Химически науки   pdf 16x16/ pdf 16x16   pdf 16x16
Физикохимия 15.01.2024 г. 9,24 4.2 Химически науки   pdf 16x16/ pdf 16x16  pdf 16x16
Биохимия 15.01.2024 г. 9,39 4.2 Химически науки   pdf 16x16pdf 16x16   pdf 16x16
Микробиология 14.05.2024 г. 9,08 4.3 Биологически науки    pdf 16x16pdf 16x16  pdf 16x16
Машини и апарати за хранителната и вкусовата промишленост 29.04.2026 г. 9,42 5.1 Машинно инженерство pdf 16x16  pdf 16x16  pdf 16x16
Индустриална електроника 15.12.2022 г.** 9,05 5.2 Електротехника, електроника и автоматика    pdf 16x16 pdf 16x16
Автоматизация на производството 15.12.2022 г.** 9,04 5.2 Електротехника, електроника и автоматика    pdf 16x16  pdf 16x16
Компютърни системи, комплекси и мрежи 15.02.2024 г.** 9,37 5.3 Комуникационна и компютърна техника    pdf 16x16  pdf 16x16
Промишлена топлотехника 22.05.2026 г. 9,39 5.4 Енергетика  pdf 16x16  pdf 16x16  pdf 16x16
Хладилни машини и апарати за охлаждане и кондициониране 22.05.2025 г. 8,88 5.4 Енергетика  pdf 16x16  pdf 16x16  pdf 16x16
Технология на биологично активните вещества 28.07.2023 г. 9,50 5.11 Биотехнологии    pdf 16x16  pdf 16x16
Анализ и контрол на хранителни продукти 16.11.2023 г. 8,76 5.12 Хранителни технологии pdf 16x16  pdf 16x16 pdf 16x16
Технология на хляба, хлебните и сладкарските изделия  14.07.2023 г. 9,30 5.12 Хранителни технологии    pdf 16x16  pdf 16x16
Технология на захарта и захарните изделия  14.07.2023 г. 9,22 5.12 Хранителни технологии    pdf 16x16  pdf 16x16
Технология на млякото и млечните продукти  14.07.2023 г. 9,31 5.12 Хранителни технологии    pdf 16x16  pdf 16x16
Технология на месните и рибните продукти  14.07.2023 г. 9,38 5.12 Хранителни технологии    pdf 16x16  pdf 16x16
Технология на алкохолните и безалкохолните напитки  14.07.2023 г. 9,38 5.12 Хранителни технологии    pdf 16x16  pdf 16x16
Технология на тютюна и тютюневите изделия  28.07.2023 г. 9,27 5.12 Хранителни технологии    pdf 16x16  pdf 16x16
Технология на животинските и растителните мазнини, сапуните, етеричните масла и парфюмерийно-козметичните препарати  28.07.2023 г. 9,41 5.12 Хранителни технологии    pdf 16x16  pdf 16x16
Технология на плодовите и зеленчуковите консерви  28.07.2023 г. 9,39 5.12 Хранителни технологии    pdf 16x16  pdf 16x16
Хладилна технология на хранителните продукти  28.07.2023 г. 9,33 5.12 Хранителни технологии    pdf 16x16  pdf 16x16
Технология на продуктите за обществено хранене  28.07.2023 г. 9,37 5.12 Хранителни технологии    pdf 16x16  pdf 16x16
Технология на преработката и съхранението на зърното, на зърнените продукти и на смесите  14.07.2023 г.  9,26 5.12 Хранителни технологии    pdf 16x16  pdf 16x16

 ** Срокът на валидност на акредитацията е до следващата акредитация на ПН, съгласно графика по чл. 81, ал. 2 от ЗВО

Линк към ENQA      линк към ceenqa        линк към eqar
        
икона телефон 02 80 778 15

 

Счетоводство

икона телефон 02 80 778 13
 

Деловодство

 email икона Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
икона на телефон 02 80 778 11
02 80 778 30
02 80 778 13